te druk met dichten (persbericht)

Wegens succes heeft CCha beslist een extra voorstelling “Dicht wegens drukte” te programmeren.
“Jee Kast was de eerste uitverkochte zaalshow van het seizoen. Hiermee stak de Hasselaar zelfs Milow de loef af. Gezien Jee Kast de show ook wil opnemen, hadden we voor de intieme setting van podium op het podium gekozen. Dat de Hasselaar in de zomermaanden al zou uitverkopen, hadden we niet verwacht. De tickets waren zo vlug de deur uit, dat we besloten diezelfde avond nog een sessie te doen.” Aldus Gerhard Verfaillie, alg. directeur CCha.

Jee Kast, die er net een week-end jeneverperformances op heeft zitten, is enthousiast. “Ik krijg de kans om een volledig nieuw programma te maken. Nu blijkt dat het loopt gelijk een trein. Geïnteresseerden kregen al vrij snel te horen, sorry we zitten vol. Dat we deze show twee keer mogen doen op één avond is natuurlijk een extra uitdaging. De repetities zijn gestart en dit zijn kippenvelmomenten, als ik dat zelf mag zeggen. Jan Vigria (Piquet/Guru Guru) en Igor Maseroli (Mood Squad/Al paone band) halen alles uit de kast. Ook de gastartiesten, o.a. Willy Pirotte, waar ik teksten voor schreef, staan scherp. Nu is het gewoon afwachten. Nee, niet afwachten, repeteren tot en met januari om alles in de vingers te krijgen.”
Voor de productie ‘Dicht wegens drukte’ krijgt de woordkunstenaar ondersteuning van Stroom, Provincie Limburg.

Wil je de late night sessie om 22u meepikken, neem contact op met CCha. Het album dat die avond wordt opgenomen zal waarschijnlijk bij Fons Records uitkomen in 2016.

Vr 22 januari 2016
Tickets & info
www.ccha.be
Foto’s (Renaat Nijs)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *