stream

Teerling
In April 2021 speelden we een ingekorte voorstelling van “M0dus, Med1aan en randgevallen”. Het verhaal illustreert de struggle van een jonge vrouw die het wil maken in het theater. Ellen zwoegt, twijfelt en droomt.

Tesamen met Dirk Oliestelder, Martijn Vanbuel en Andy Willems werd een eigentijdse productie neergezet waar storytelling, poetryslam en (op jazz geïnspireerde) muziek elkaar vinden.
Meer & andere projecten?
Begin 2021 namen we enkele optredens op, die staan op jou te wachten …

Wat ik verteld had …
Jee Kast vertelt aan een vriend wat hij haar vertelde, wat hij de oude man in het park verteld had … De woordkunstenaar ontmoet een oude man in het park en gaat op zoek om het juiste gedicht aan de oude man in het park voor te dragen.
Lees meer over de schoolvoorstelling en reacties erop op de blog.
De schoolvoorstelling iseen betaalde link. Heb je betaald?
De stream & lesmap vind je hier.

Deugdherinneringen
Met ‘Deugdherinneringen’ neemt de Limburgse woordkunstenaar je mee naar een al te herkenbare jeugd. Door terug te blikken naar zijn kinderjaren en momenten dat zijn grootouders er waren, creëert hij met verve een warme oase die net in dit tijdperk ontbreekt. Terug met allen even bij oma op bezoek.
Duur: 30 min.Login hier.

Een reactie:
<< Je bracht een verfrissende, herkenbare, soms vertederende, dan weer ontroerende of humoristische ‘tekening’ (ik zag echt beelden) van ons ‘gemeenschappelijk familieleven’. Jouw verhaal bracht me terug naar de ‘kermis’ bij mijn grootouders, de wasmachine van mijn mama, de zondagen in mijn geboortedorp, de gewone ‘dagelijkse kost’ bij ons vroeger op tafel (een gezin met 5 kinderen). >>


Onontbeerlijk
Jee Kast treedt jaar en dag op met Slam Poetry. Nu brengt hij een haast onnavolgbaar taalspel, poëzie en tekst in een strak Jee Kast-jasje, met bijhorende muts. Een onmisbare woordenset van de Limburgse woordkunstenaar.
Duur: 30 min.Login hier.

Enkele reacties:
<< Ik heb echt met open mond zitten luisteren naar de enorm vlotte vertolking van een prachtige inhoud! >>
<< Een kunst om zo met woorden te kunnen spelen. Wat een talent! >>